Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie met honden

.

Groepsaccommodatie Klaverhof op Erve Raewyck in Overijssel is geschikt gezelschappen tot 16 personen. Het is vanzelfsprekend dat ook jullie honden van harte welkom zijn. Dus bijvoorbeeld ideaal voor uitstapjes van hondensportclubs of rasverenigingen. Samen beleven jullie hier heerlijke dagen in een paradijs voor honden en hun baasjes!


Inrichting groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Klaverhof is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Op de benedenverdieping is de woonkamer met een grote zithoek, TV en kast met boeken en spellen. De ruime eethoek met 2 lange tafels is voorzien van 16 zitplaatsen.

De luxe keuken volledig ingericht voor 16 personen:
* Grote inductieplaat
* Filterkoffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster
* 2 koelkasten (zonder vriesvak)
* 2 vaatwassers

Op de bovenverdieping zijn nog 4 slaapkamers (drie 3 persoons en één 2 persoons slaapkamer met elk een eigen badkamer met douche en toilet.

Op de benedenverdieping zijn 2 slaapkamers, één 3 persoons kamer met 2 eenpersoonsbedden en een hoog/ laag bed, en badkamer geschikt voor minder validen. Daarnaast een 2 persoons kamer met 2 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche en toilet.

Door de schuifpui stap je zo het fraaie buitenterras op.

Gratis WiFi, ruim buitenterras en 4 parkeerplaatsen bij de accommodatie, op het park is eventueel ruimte voor meer auto’s.

Er zijn 4 honden gratis welkom in de accommodatie, meer honden in overleg. In de accommodatie zijn 2 hondenbedden en water/ voerbakken aanwezig.

Bekijk de plattegrond van de groepsaccommodatie (pdf)

Hondenboeken, diverse puzzels en gezelschapspelletjes zijn beschikbaar voor een gezellig avondje .

Faciliteiten op het vakantiepark

Op Vakantiepark Erve Raewyck hebben honden én baasjes een fantastische tijd. Bekijk hier wat er allemaal te doen is!

De snuffeltuin, de balwerpbaan en het trainingsveld zijn omheind.

 • Hoofdgebouw met:
 • Overdekte trainingshal
 • Hondenparadijs Plaza, bestaande uit:
  • 4.000 m2 hondenplezier met:
  • Hondenspeeltuin
  • Graaftuin
  • Snuffeltuin
  • Zwemvijver
 • Verschillende waterpunten en hondentoilet

Faciliteiten voor groepen

Groepsaccommodatie met honden
Tijdens jullie verblijf in groepsaccommodatie Klaverhof mogen jullie onbeperkt van het Prins Plaza gebruik maken. De bootcamp (1,2 ha) maar ook o.a. de hondenspeeltuin, doolhof en zwemvijver zijn niet alleen voor individuele hondenbezitter maar ook voor groepen als rasverenigingen en hondensportclubs uitermate geschikt.

Trainingshal
De combinatie van groepsaccommodatie en trainingshal bieden interessante mogelijkheden voor het organiseren van bijvoorbeeld trainingsweekenden, workshops, etc., met name als jullie actief willen zijn met de honden ongeacht de weersomstandigheden.

Catering
Hebben jullie geen zin om te koken voor de hele groep? We nemen dit graag voor jullie uit handen. Wij bezorgen desgewenst een ontbijt, borrelbox of diner bij jullie in de groepsaccommodatie. Of kom gezellig lunchen of dineren in ons restaurant. We beschikken hier ook twee zalen voor 15 of voor 30 personen, die wij exclusief voor jullie groep kunnen reserveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.