Over ons

Erve Raewyck is een gezamenlijk project van projectontwikkelaar en uitvoerder Buitenlust BV en Prins Petfoods BV.

Erve Raewyck BV verzorgt o.a. de horeca en activiteiten op het terrein en, in samenwerking met Raewyck Buitengoed, de exploitatie van het bungalowpark zoals o.a.  het onderhoud van terrein en accommodaties.

Parkreglement


Over Prins Petfoods

Bij Prins Petfoods, initiatiefnemer van Prins Plaza, werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding is de specialiteit van het familiebedrijf in Veenendaal, dat sinds 1963 staat voor gezonde voeding, kennis en dierenwelzijn. Daarbij staan drie pijlers centraal:

  • Producten:
    de liefde voor huisdieren en de gezondheid en het welzijn van dieren in het algemeen staan bij Prins altijd centraal. Vanuit deze visie maakt het bedrijf katten- en hondenvoeding met natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.
  • Educatie:
    dierenwelzijn begint met educatie. Daarom deelt Prins via verschillende labels kennis en ervaring. Dat gebeurt onder meer via eigen opleidingen, een veterinair trainingscentrum en een eigen uitgeverij.
  • Experience:
    Prins maakt van het houden van huisdieren een beleving. In het Prins Bezoekerscentrum kunnen bezoekers zien wat het bedrijf onder gastvrijheid en passie voor dierenwelzijn verstaat.

Welkom in de wereld van Prins!

Kijk voor meer informatie op www.prinspetfoods.nl en op www.prinsplaza.nl

Mariska Prins

‘Huisdieren zijn een belangrijk onderdeel van het gezin. Uit ons onderzoek blijkt dat bijna 60 procent van de eigenaren zijn/haar huisdier meeneemt op vakantie. Vanuit Prins Petfoods organiseren we daarom samen met experts al jaren weekenden met sport en fun voor honden, onder meer op vakantieparken. Op een verantwoorde manier met hond actief zijn, om zo een nóg sterkere band krijgen met je dier. Via Prins Plaza kunnen we het hele jaar door ondersteuning en begeleiding bieden. Zo kan het hele gezin genieten van een heerlijke hondenvakantie, helemaal op maat.’

Mariska van Gelder – Experience director – Prins Petfoods