Terug naar overzicht

Proefslapen

Gratis proefslapen!

We verwachten vanaf 1 juli onze deuren te openen voor onze gasten. Wil je als eerste gratis komen proefslapen?
Doe dan mee met onze winactie op social media. Als je wordt geselecteerd mag je in het weekend van 24 t/m 26 juni met 4 personen, en natuurlijk jullie hond(en), verblijven in de modelwoning! 

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaar is op 27 mei 2022 bekend gemaakt: Jet Swinkels, van harte gefeliciteerd!

Hoe kun je meedoen?

Ga naar ons account op Facebook of Instagram en volg ons. Ga vervolgens naar het bericht over het proefslapen en schrijf hierbij bij de comments waarom jij en je hond graag willen proefslapen op Erve Raewyck. Door ons te volgen én een reactie achter te laten doe je automatisch mee met de winactie.

Actievoorwaarden

Bij de proefslaapactie van Erve Raewyck gelden de volgende voorwaarden:

Hoe worden de winnaars geïnformeerd?

De winnaars worden 27 mei bekendgemaakt. Dit zal gebeuren via onze socialmediakanalen; Facebook ErveRaewyck, Instagram @erveraewyck en onze website. Aanvullende informatie voor de winnaars wordt verstrekt aan de gelukkigen.

Wat bieden wij je aan:

Wij bieden je één weekendverblijf van 24 t/m 26 juni 2022 voor max. 4 personen en jullie hond(en) aan in één van de gloednieuwe vakantiehuizen van Erve Raewyck. Ons park verkeert in de openingsfase, de faciliteiten en de horeca zijn nog niet gereed. Je kunt gebruik maken van de vakantiewoning, de zwemvijver en er natuurlijk heerlijk op uit in de omgeving.

Het is alleen mogelijk in het genoemde weekend gebruik te maken van de proefslaapactie. De reservering dient op naam te staan van de winnaar van de proefslaapactie en kan niet worden doorgegeven/verkocht aan derden. Wij zullen je daarom bij het inchecken vragen om een geldig legitimatiebewijs.

Wat verwachten wij van jou:

Omdat wij erg benieuwd zijn naar jouw mening en feedback, ben je tijdens jouw verblijf op een bijzondere missie: genieten in de vakantiewoning terwijl je deze test! Daarom vragen wij je om als een van de eerste gasten je feedback m.b.t. het vakantiehuis persoonlijk met ons te delen. Na afloop van jouw verblijf vragen wij je een enquête in te vullen. Op deze manier kunnen wij gericht aan de slag met je feedback. Daarnaast hopen wij dat je jouw unieke ervaring als proefslaper met je vrienden, familie én op social media zal delen.

Overige voorwaarden:

  • Het selecteren van winnaars verloopt via loting. Aan de uitslag of bekendmaking kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Nadat de reservering gemaakt is, kan deze reservering niet meer worden geannuleerd en/of gewijzigd worden. Daarnaast is de actie niet te verzilveren op een datum buiten de aangegeven proefslaap-periode. Helaas is het niet mogelijk om buiten de door ons opgestelde periode te verblijven.
  • Proefslapen kan slechts één keer per winnaar voor de aangeboden verblijfsduur.