Groepsactiviteiten Radewijk

Zoek je een bijzondere groepsactiviteit voor een jubileum, dagje uit, een weekendje weg of onderbreking van een vergaderarrangement? Brasserie Wagenwiel biedt verschillende workshops en activiteiten voor kleine en grotere groepen. De activiteiten vinden plaats in onze Brasserie, in een van onze zalen, in de overdekte trainingshal, op ons eigen terrein, of we maken gebruik van de mogelijkheden in de directe omgeving.

Wij helpen graag met het samenstellen van een passend programma voor bijvoorbeeld jullie familiedag, familieweekend, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Activiteiten voor groepen

Leuk met familie, vrienden of collega’s! Kies hieronder jullie favoriete activiteit.

Legomasters

Wordt uitgedaagd om met je team een opdracht te bouwen van Lego. Het winnende team gaat er vandoor met de titel.

Pubquiz

Een gezellige middag of avond vol met leuke vragen. Superleuke kennistest waarin de verschillende teams tegen elkaar strijden.

Foute Bingo

De foute bingo is dé ouderwetse bingo maar dan in een heel hip en cool jasje gestoken. Een middag of avond vol met lol!

Klootschieten

Een gezellige activiteit voor families. Het routeboek wijst jullie de weg door de mooie omgeving. Ontdek wie de beste klootschieter is.

Smokkeltocht

Spannende smokkeltocht door de écht donkere omgeving. Durf jij?
Combineer bijv. met een stamppotbuffet.

Boogschieten

Leer boogschieten en speel daarna met je groep een spannende competitie. Combineer bijv. met borrel of buffet.

Jeu de boules

Jeu de boules is populair! Speel met jullie groep en ontdek hoe leuk en uitdagend het is. Combineer bijv. met borrel of buffet.

Boerengolf

Leuke buitenactiviteit bij een nabijgelegen boerderij. Ideaal voor bijv. een gezellige familiedag, bedrijfsuitje of vriendenweekend.

Sport clinic

Kickbiken, mountainbiken of andere sportieve clinic. Sportieve onderbreking van bijvorrbeeld een vergaderarragement.

Schapendrijven

Een superleuke activiteit waarbij de communicatie tussen de teams van groot belang is, om de schapen de juiste kant uit krijgen.

Maatwerk

Ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Geef je wensen door en wij maken een passend programma!


*De activiteiten, clinics en workshops kunnen alleen geboekt worden in combinatie met een horeca-arrangement, overnachting, vergadering/training en/of ander arrangement van Brasserie Wagenwiel / Erve Raewyck. Vraag ons naar de mogelijkheden!