Honden welkom in ons restaurant

Brasserie Wagenwiel ligt op Buitengoed Erve Raewyck, een vakantiepark volledig ingericht op een vakantie met honden. Je bent van harte welkom in het restaurant, met (of zonder) je hond, ook als je niet op het park verblijft.
Kom bijvoorbeeld ’s middags gezellig lunchen of borrelen. ’s avonds kun je a la carte dineren of genieten van de regelmatig wisselende dagschotel. En natuurlijk is er ook aan een waterbak en iets lekkers voor je trouwe viervoeter gedacht!


Uit eten met je hond

Lekker uit eten maar je hond niet alleen thuis laten? Of heb je zin in een wandeling in de omgeving van Radewijk en zoek je een restaurant waar je onderweg of na afloop mét je hond terecht kunt voor koffie met gebak, lunch, borrel of diner?

Wij verwelkomen jou en je hond graag in onze brasserie. Op ons terras hebben we een speciale hondenwatertap ingericht. En wil je je hond ook verwennen met wat lekkers, bestel dan een ‘surf en turf’!

Voor lunch en diner wordt reserveren op prijs gesteld
06 1258 9620


Leuke activiteiten met je hond

Maak van een bezoek aan onze brasserie een leuk uitje voor jou én voor je hond(en)! Op reservering en tegen een vergoeding kun je vanaf voorjaar 2023 een bezoek aan de brasserie combineren met speelplezier in het hondenparadijs op het park. Het hondenparadijs bestaat uit o.a. een hondenvijver en een hondenspeeltuin, waarin samen van alles te doen, ontdekken en te beleven is.

Bekijk ook alvast onze agenda met activiteiten waar je samen met je hond aan deel kunt nemen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met
06 1258 9620


Bekijk ook