Vakantiehuis met hond huren

Op vakantie met je hond

Op zoek naar een vakantiepark waar je hond de hoofdpersoon is? Erve Raewyck in Radewijk is een nieuw, kleinschalig vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal waar mensen én honden volgens een uniek concept de vakantie van hun leven kunnen vieren. Gelegen op een steenworp afstand van Hardenberg, prachtige natuurlijke en recreatieve omgeving en direct aan de Duitse grens.

Vakantiewoningen te huur

Moderne vakantiehuizen

Op Buitengoed Erve Raewyck verblijf je in gloednieuwe, moderne vakantiehuizen (gebouwd in 2022-2024). Er zijn 4- en 6-persoons vakantiehuizen. Ook komt er een groot vakantiehuis voor max. 16 personen.

Hondvriendelijk

De inrichting van de vakantiehuizen is volledig hondvriendelijk. Zo heeft jouw trouwe viervoeter een eigen hondenbank, douche en fohn. Ook in de gebruikte materialen is rekening gehouden met honden, zodat alles makkelijk schoon te maken is.

Volop luxe

Maar natuurlijk is ook aan het comfort van de mens gedacht! Met luxe keuken, luxe sanitair en comfortabele meubels met een moderne uitstraling. De vakantiehuizen hebben een ruime tuin met terras, waar het comfortabel genieten is van het buitenleven.

Omheinde tuin

De tuinen zijn omheind met lage groenwallen en een natuurlijk hekwerk waardoor ze beslotenheid, geborgenheid en rust bieden. Het hek rondom de vakantiewoningen is 1.20 m.

Duurzaam

De duurzame vakantiewoningen zijn gasloos en voorzien van een duurzame lucht/water warmtepomp en zonnepanelen.

Faciliteiten op het vakantiepark

Op Vakantiepark Erve Raewyck hebben honden én baasjes een fantastische tijd. Bekijk hier wat er allemaal te doen is!

De snuffeltuin, de balwerpbaan en het trainingsveld zijn omheind.

 • Hoofdgebouw met:
 • Overdekte trainingshal
 • Hondenparadijs Plaza, bestaande uit:
  • 4.000 m2 hondenplezier met:
  • Hondenspeeltuin
  • Graaftuin
  • Snuffeltuin
  • Zwemvijver
 • Verschillende waterpunten en hondentoilet

Locatie & omgeving

Erve Raewyck ligt in het natuurrijke en groene Vechtdal, waar de Overijsselse Vecht al kronkelend zijn weg vindt. Naast prachtige bossen en uitgestrekte vlaktes biedt de omgeving ook authentieke dorpjes, dynamische steden en veelzijdig vermaak. Wandelen, fietsen, winkelen of een dagje cultuur snuiven, dat kan hier allemaal.

Wandelen & fietsen

Wandelaars en fietsers komen in het Vechtdal prima aan hun trekken. Het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk voert via smalle paadjes of oude beukenlanen langs pittoreske dorpjes, statige landgoederen, eeuwenoude bossen en uitgestrekte heidevelden. Er zijn verschillende natuurgebieden met reeën en roofvogels.

Cultuur snuiven

Liever een dagje shoppen, of een musea bezoeken? Vestingstad Coevorden en veelzijdig Emmen en Hoogeveen liggen dichtbij en ook de dynamische Hanzestad Zwolle met historisch stadshart, museum de Fundatie én de mooiste boekhandel van Nederland is niet ver weg.

Attracties

Op zoek naar meer vertier? Dan wachten Attractiepark Slagharen met wild west avonturen, indoorpretpark Plopsa Indoor Coevorden, het all-in Attractiepark Drouwenerzand en dierenpark WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. De ligging van Erve Raewyck vlak bij de Duitse grens biedt ook legio mogelijkheden voor een dagje uit.

Lees meer over de omgeving

Raewyck omgeving

Op de hoogte blijven

Kun je ook bijna niet wachten tot je heerlijk op vakantie kunt met jouw hond(en) naar Erve Raewyck?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! We houden je op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en geven je tips voor leuke activiteiten in de omgeving

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ben geïnteresseerd in: