Investeren in een vakantiewoning

Kiest u voor een vakantiehuis op vakantiepark Erve Raewyck dan kiest u voor een belegging met een interessant rendement uit verhuur. 

Uniek concept
Het vakantiepark met eigen Prins Plaza concept is uniek in Nederland

Beheer en onderhoud is geregeld
Wij dragen zorg voor het beheer en onderhoud van uw woning

Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd

Samenwerking Prins Petfoods
Veel kennis van- en groot bereik in de doelgroep van het park

Aantrekkelijk rendement

Erve Raewyck heeft gekozen voor een duidelijke doelgroep: Mensen die gedurende het gehele jaar actief zijn met hun hond, ongeacht de weersomstandigheden.

Bijna 20% van de huishoudens in Nederland hebben een of meerdere honden. In totaal zijn er in 2021 maar liefst 1,9 miljoen honden in Nederland. Honden zijn een steeds belangrijker onderdeel van het gezin. Uit onderzoek onder de klanten van Prins Petfoods blijkt dat bijna 60% van de eigenaren hun hond(en) meeneemt op vakantie.  We weten ook dat deze mensen speciale voorzieningen zoals een tuin met omheining en diervriendelijke inrichting op prijs stellen.

De mate waarin Erve Raewyck inspeelt op de behoeftes van deze doelgroep is uniek en is daarmee onderscheidend. We zien in de sector dat parken met een onderscheidend concept en duidelijke doelgroep een goede omzet en bezetting weten te realiseren en daarmee een aantrekkelijk rendement voor de woningeigenaren.

Benieuwd naar de rendementsberekeningen?
Neem contact met ons op!

Tweede huis als belegging

Een tweede huis kopen als belegging is een zorgeloze manier van investeren door de waardevastheid van onroerend goed. Bovendien ontvangt u direct inkomsten in de vorm van huur. Het beheer, het onderhoud en de verhuur van uw vakantiewoning worden verzorgd door Erve Raewyck. Dit betekent dat u hier als eigenaar geen omkijken naar heeft!

Meer weten?

U bent van harte welkom tijdens de Open dag op Erve Raewyck. U kunt dan de modelwoning en het park in ontwikkeling bezichtigen. Onze adviseurs en projectontwikkelaar vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorwaarden. 

Komt een andere dag u beter uit? Dan maken wij graag een afspraak. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om een datum te plannen.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.