Brasserie Wagenwiel

Restaurant & terras

Brasserie Wagenwiel ligt op Buitengoed Erve Raewyck in Radewijk. Iedereen is hier van harte welkom, ook als je niet op het park verblijft.

De brasserie is een uniek rustpunt. Een fijne plek waar je neerstrijkt na een wandeling (met je hond) en geniet van een (h)eerlijke kop koffie of thee met een ambachtelijk stuk appeltaart. Of kom op een mooie middag lekker lunchen of een rosé of lokaal biertje drinken in het restaurant of op het terras. Zin in een ontspannen avond? Kom dan genieten van een smakelijk diner.

Het restaurant vormt samen met de receptie en een kleine (streekproducten)winkel het centrum van het park. Hier komt binnenkort ook een leuke buitenspeeltuin voor kinderen! Vanuit het restaurant heb je uitzicht op de aangrenzende trainingshal, dus er is altijd genoeg te zien.

Radewijkerweg 47, Radewijk
Volg ons op facebook


Menukaart

In de brasserie voeren we een kleine menukaart, van lunchgerechten tot plateservice. Maar ook  diverse ruim belegde pannenkoeken en steeds wisselende dagspecials. We werken met dagverse en veelal seizoens- en streekgebonden producten en met de meeste intoleranties kunnen we uiteraard rekening houden.

Je kunt ook eten bestellen en afhalen!


Parkwebshop

Via onze parkwebshop bestellen gasten van Buitengoed Erve Raewyck eenvoudig warme broodjes voor het ontbijt, of bijvoorbeeld een borrelplank of diner. Deze bezorgen wij aan de deur van jouw accommodatie. Wel zo makkelijk!


Bijeenkomsten en partijen

Het restaurant en de bijbehorende zalen zijn zeer geschikt voor bijeenkomsten, zoals receptie, vergadering, workshop, borrel of private dining.

Boven het restaurant liggen twee zalen, voor ca. 15 en 30 personen. De zalen beschikken over een eigen pantry en zijn heel flexibel in te richten. Hierdoor zijn de zalen voor meerdere doeleinden geschikt.

Er zijn ook combinaties met diverse wandel/fietsarrangementen en arrangementen met leuke groepsactiviteiten mogelijk!

Receptie, familiebijeenkomst, etc. vanaf p.p. € 15,00 


Cursus/trainingslocatie

De op het park aanwezige faciliteiten zoals de trainingshal met aangrenzend trainingsveld, de bootcamp (1,2 ha) maar ook o.a. de hondenspeeltuin, doolhof en zwemvijver zijn niet alleen voor individuele hondenbezitter maar ook voor groepen als rasverenigingen en hondensportclubs uitermate geschikt. Ook de combinatie van groepsaccommodatie, trainingshal en vergaderzalen bieden interessante mogelijkheden voor het organiseren van bijvoorbeeld meerdaagse workshops/trainingen/cursussen/opleidingen, etc. We hebben diverse arrangementen beschikbaar maar kunnen uiteraard ook naar wens een invulling samenstellen.

Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op via tel: 06 1258 9620.

Vergaderen bij Raewyck

Erve Raewyck, een knooppunt op tal van fiets- en wandelroutes.

Erve Raewyck ligt in het natuurrijke en groene Vechtdal, waar de Overijsselse Vecht al kronkelend zijn weg vindt. Naast prachtige bossen en uitgestrekte vlaktes biedt de omgeving ook authentieke dorpjes, dynamische steden en veelzijdig vermaak.

Wandelaars en fietsers komen in het Vechtdal prima aan hun trekken. Het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk voert via smalle paadjes of oude beukenlanen langs pittoreske dorpjes, statige landgoederen, eeuwenoude bossen en uitgestrekte heidevelden. Er zijn verschillende natuurgebieden met reeën en roofvogels.