Restaurant

Restaurant Erve Raewyck

We verwelkomen je graag in het restaurant en/of op het terras van Erve Raewyck. Een uniek rustpunt, waar je na een wandeling met je hond geniet van een (h)eerlijke kop koffie of thee met een ambachtelijk stuk appeltaart, een lekkere rosé drinkt op een warme zomeravond of kom na een ontspannen fietstochtje genieten van een smakelijk diner.

Het restaurant vormt samen met de receptie en een kleine (streekproducten)winkel het centrum van het park. Hier komt binnenkort ook een leuke buitenspeeltuin voor kinderen! Vanuit het restaurant heb je uitzicht op de aangrenzende trainingshal, dus er is altijd genoeg te zien.

Openingstijden

Vrijdag van 15:00 – 20:00 uur
Zaterdag van 12:00 – 18:00 uur
Zondag van 10:00 – 18:00 uur

En tevens op afspraak. Voor lunch en diner wordt reserveren op prijs gesteld, tel: 06 1258 9620.


Menukaart

In ons restaurant voeren we een kleine kaart, van lunchgerechten tot plateservice. Maar ook  diverse ruim belegde pannenkoeken en steeds wisselende dagspecials. We werken met dagverse en veelal seizoens- en streekgebonden producten en met de meeste intoleranties kunnen we uiteraard rekening houden.


Eten bestellen: Broodjes, hapjes en diner

Via onze parkwebshop bestel je eenvoudig warme broodjes voor het ontbijt, of bijvoorbeeld een borrelplank of diner. Deze bezorgen wij aan de deur van jouw accommodatie. Wel zo makkelijk!


Zalen

Het restaurant is ook zeer geschikt is voor bijeenkomsten van kleinere groepen. In het restaurant zijn 2 aparte zalen, voor 15 en voor 30 personen. De zalen beschikken over een eigen pantry en zijn heel flexibel in te richten. Hierdoor zijn de zalen voor meerdere doeleinden geschikt. Als je te gast bent op ons park kun je hier bijvoorbeeld terecht voor een vergadering of workshop, maar ook voor private dining of een receptie.

Vergaderen

De aanwezige audiomaterialen en de WiFi maken de zalen bij uitstek geschikt voor o.a. cursussen en vergaderingen. Eventueel in combinatie met activiteiten waarbij dan ook gebruik kan worden gemaakt van de overige faciliteiten op het park, zoals de trainingshal.


Cursus/trainingslocatie

De op het park aanwezige faciliteiten zoals de trainingshal met aangrenzend trainingsveld, de bootcamp (1,2 ha) maar ook o.a. de hondenspeeltuin, doolhof en zwemvijver zijn niet alleen voor individuele hondenbezitter maar ook voor groepen als rasverenigingen en hondensportclubs uitermate geschikt. Ook de combinatie van groepsaccommodatie, trainingshal en vergaderzalen bieden interessante mogelijkheden voor het organiseren van bijvoorbeeld meerdaagse workshops/trainingen/cursussen/opleidingen, etc. We hebben diverse arrangementen beschikbaar maar kunnen uiteraard ook naar wens een invulling samenstellen.

Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op via tel: 06 1258 9620.

Vergaderen bij Raewyck

Erve Raewyck, een knooppunt op tal van fiets- en wandelroutes.

Erve Raewyck ligt in het natuurrijke en groene Vechtdal, waar de Overijsselse Vecht al kronkelend zijn weg vindt. Naast prachtige bossen en uitgestrekte vlaktes biedt de omgeving ook authentieke dorpjes, dynamische steden en veelzijdig vermaak.

Wandelaars en fietsers komen in het Vechtdal prima aan hun trekken. Het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk voert via smalle paadjes of oude beukenlanen langs pittoreske dorpjes, statige landgoederen, eeuwenoude bossen en uitgestrekte heidevelden. Er zijn verschillende natuurgebieden met reeën en roofvogels.