Vakantiewoningen

Vakantiewoningen op Vakantiepark Erve Raewyck

Erve Raewyck, gevestigd in het mooie Overijsselse Vechtdal op steenworp afstand van Hardenberg en de Duitse grens, is een uniek kleinschalig bungalowpark volledig ingericht voor een vakantie met je hond(en).

Op het terrein worden 35 moderne, duurzame en in de omgeving passende vakantiewoningen gerealiseerd, 4 of 6 persoons, op ruime kavels van gemiddeld 400 m2 met een omheining in de vorm van natuurlijke grondwallen. De modern gebouwde en uitstekend geïsoleerde houtskeletbouw woningen worden gasloos opgeleverd en voorzien van een duurzame lucht/water warmtepomp en zonnepanelen. Bij het ontwerp is gebruikgemaakt van hout en natuurlijke kleuren, waardoor de woningen passen in het coulissenlandschap.

De woningen worden hondvriendelijk ingericht met een hondenbed, hondendouche en geschikte materialen.

Centraal op het terrein bevinden zich een hondenparadijs met o.a. een hondenvijver en een hondenspeeltuin. Grenzend aan het park is een bootcampparcours voor baas en hond.  In het hoofdgebouw zijn de receptie en het restaurant gevestigd.

Als je op zoek bent naar een interessante investering dan vind je hier meer informatie. De woningen zijn vanaf 1 juni 2022 te huur voor een onvergetelijke vakantie met je hond.